Sommelo-kuoro
Webmaster:

Toijalan Nuorisoseuran kuoro Sommelo on n.30-henkinen nuorekas ja energinen sekakuoro, johon kaikki lauluäänen omaavat huumorintajuiset ihmiset ovat tervetulleita harrastamaan kuorolaulua. Lue kuoron esittely Pirkanmaan kuorokeskuksen sivuilta!

Kuoromme taiteellisena johtajana toimii Marjukka Manner (esittely). Kuoron monipuolinen ohjelmisto ulottuu kevyemmän musiikin uusista kuorosovituksista perinteisen kuorolauluohjelmiston kautta renesanssin kirkkomusiikkiin. Kokoonnumme keskiviikkoisin Toijalan Sampolassa klo 18:30 - 21:00 koulujen lukukausien aikana. Lisätietoja toiminnasta saa kuoron puheenjohtaja Merja Ketolalta, puh. 040-8292143 (miel.iltaisin). Koulutus järjestetään Kansalaisfoorumin tuella.

Sommelot2020

Lähiaikojen tapahtumia ym.

• Lue Merjan viesti (6.9.2021)
  • Syksyllä harjoiteltavat laulut
  • 6 - 7.11.2021 kuoroleiri?
  • 11.12.2021 joulukonsertti Petri Laaksosen kanssa Akaan kirkossa
  • 15.12.2021 joulukonsertti Viialan kirkossa

• Sommelon laulukirja. Tästä voit tulostaa vihkoosi kansilehden (jpg), (pdf)

• Kirjaudu MyClub-jäsenpalveluun!