Hei kaikki Kuorokierrokselle ilmoittautuneet!

Moro-lehden äänestyksessä kaksi suosituinta kappaletta Kuorokierroksen avajaisiin olivat Finlandia ja Kalliolle kukkulalle. Nämä pääsivät siis etuoikeutetusti esitettävien kappaleiden listalle. Emme toki voine unohtaa maakuntalauluamme, joten kolmantena kappaleena Ratinan Olympia-aukiolle tulee soimaan Kesäpäivä Kangasalla.

Solistina avajaisissa toimii Club for Fiven basso Tuukka Haapaniemi, joka on sovittanut tätä tilaisuutta varten Fougstedtin Romanssin. (nuotissa T. yläviivastolla on siis Tuukan soolo).

Linkki nuotteihin löytyy Katin viestistä 18.4.2019. Monella teistä materiaalit voivat olla jo ennestään 100-kuoroa tapahtumasta parin vuoden takaa.

Niille kuoroille, jotka avajaisten yhteiskuoro-osuuden jälkeen lähtevät kierrokselle pitkin Tamperetta, kohdepaikat toimitetaan toukokuun alkupuolella, viimeistään 9.5. jolloin Moro-lehden seuraava juttu ilmestyy.

Odotamme innolla vielä lisää ilmoittautuneita kuoroja, joten kannattaa vinkata tutuille jos sana ei ole jostain syystä levinnyt kaikille. Tavoitteena on saada hieno, iso kuoro Ratinan rappusille laulamaan!

Nähdään yhteisharjoituksissa ke 15.5. klo 18 Pakkahuoneella!