Hei,

 

Tässä kuorokierroksen ajat ja paikat. Esiintymisaika n 25 min. Täytynee vähän pohtia biisejä etukäteen. Lisäksi sopraanoja on tällä hetkellä vain yksi (!), pääseekö kukaan jeesaan Merjaa? Tarvittaessa valitaan biisejä, joissa joku altoista voi hoilottaa melodiaa.

 

Esitetyt kappaleet pitää ilmoittaa, jotta Teosto saa niistä tiedot. Vanhoja, tuttuja ja helppoja siis kehiin.

 

20.40 Pella's cafe

21.30 Rillinki

 

Lähettäjä: Pirkanmaan Kuorokeskus <info@kuorokeskus.fi>
Lähetetty: keskiviikko 8. toukokuuta 2019 15.20
Vastaanottaja: info@kuorokeskus.fi
Aihe: Kuorokierros 2019 aikataulut ja paikat

 

Hei!

Muutaman viikon päästä onkin jo aika kiertää kuorojen kanssa pitkin Tamperetta, ja tässä viestissä tulee kaikkien Kuorokierroksella kiertävien kuorojen aikataulut.

Kuten huomaatte, mitään pitkiä konsertteja ei tarvitse eikä kannata eri paikoissa pitää (ellei toisin ole sovittu), sillä pääasiassa vaihdot ovat puolen tunnin välein. On myös ravintolalle hyvä, ettei esityksiä ole ihan yhtenä soivana massana. :)

Siirtymäajat pitäisi olla riittäviä paikasta toiseen, kauimpana keskustasta on Gastropub Kaleva, joten sinne siirtymisiin on yritetty optimoida kullekin kuorolle tarpeeksi aikaa.

Jos sataa?
Rillinki, Deli1909& Wine Bar (sisäpihan terassi), sekä Kulttuuriravintola Kivi ovat esityspaikoista ne, joissa esitykset ovat ensisijaisesti ulkona hyvällä säällä. Jos sataa, Rillingin esitykset siirtyvät Kievari Kaksiin kasvoihin (Kauppakatu 14), muissa ravintolan sisätiloissa.

Avajaiset myös siirtyvät ulkotiloista Ratinan kauppakeskuksen sisälle, joten keli ei ole este Kuorokierrokselle osallistumiseen tällä kertaa!

Kappaleilmoitukset
Toivon esitettävien kappaleiden listaukset viimeistään silloin esityksen jälkeen sähköpostiini, jotta Tampereen Sävel voi hoitaa Teosto-ilmoitukset. Ilmoitathan silloin siis teosten kaikki tarvittavat tiedot, jos et ole sitä vielä ehtinyt jo tehdä!

Juliste ja somemarkkinointi
Tampereen Sävel tuottaa kierroksesta julisteen, jota on saatavilla tarvittaessa avajaisnumeroiden yhteisharjoituksissa ke 15.5. Tullikamarin Pakkahuoneella.

Olisi myös mukavaa, että kuorot päivittäisivät Kuorokierroksen Facebook-tapahtumaan kuvallisia tervehdyksiä ennakkoon ja myös kierroksen keikoilta kuvia aihetunnisteilla #kuorokierros2019, #tamperevocal ja #kuorokeskus . Voitte myös jaksaa FB-tapahtumaa ja kutsua väkeä Kuorokierrokselle katsomaan ja kuuntelemaan!

 

Moro-lehti
Moro-lehdessä julkaistaan huomenna 9.5. lisätietoja Kuorokierroksesta, yleisökilpailun voittajat ja avajaisten esitettävät kappaleet. Moro julkaisee Kuorokierroksen kartan, paikat ja kuorot vasta to 23.5. lehdessä, jotta se olisi mahdollisimman hyvin saatavilla vielä lukijoiden käsissä seuraavan päivän kierroksella.

 

Lämmin kiitos vielä hyppäämisestä mukaan Kuorokierroksen toteutukseen! Tehdään tästä jälleen yhdessä hauska ja tamperelaisille unohtumaton elämys!

Jos jäi jotain askarruttamaan, niin kysy lisätietoja!

 

Terveisin,

Susanna Ihanus

--

Toiminnanjohtaja Susanna Ihanus
puhelin 050 300 7647
info@kuorokeskus.fi
kuorokeskus.fi